);

Mareste unitatea de stocare a consolei. Hard Disk Extern sau Intern?

Jocurile pentru console au inceput sa ocupe din ce in ce mai mult spatiu, iar Xbox One cat si PlayStation 4 au unitati de stocare relativ mici. O unitate de 1TB numai este de ajuns, de aceea este indicat sa extindem spatiul de stocare al consolei un un hard disk extern sau intern.

Hard diskul intern al consolelor se poate inlocui cu usurinta, fara a pierde garantia, Sony avand instructiuni in acest sens pe siteul lor. Aveti nevoie de cateva cunostinte tehnice, de aceea folosirea unui hard disk extern este o solutie mai rapida si mai convenabila.

In plus, puteti reutiliza stocarea externa in alte scopuri, fara a desface consola. Indiferent de consola pe care o aveti, asigurati-va ca achizitionati o unitate de stocare mai mare de 250GB si cu suport USB 3.0.

XBox One si PlayStation 4 suporta doar unitati de stocare mari si conexiune USB 3.0. Acestea ar fi indicatiile minime, iar optiunile sunt multe:

Western Digital My Passport

Un hard disk extern simplu si de incredere, arata elegant si este subtire. Capacitate de la 1TB pana la 4TB.

 

Seagate Expansion for Xbox

Hard disk extern creat special pentru Xbox One. Capacitate de 2TB.

 

Seagate Expansion 4TB

Aceasta nu este o unitate Hard Disk Externa pe care sa o luati in vacanta dar puteti depozita cu usurinta sute de jocuri.

 

In ceea ce priveste unitatile hard disk interne, si Xbox One si PlayStation 4 au posibilitatea de a schimba unitatea, cu una mai incapatoare. Este mai mult de lucru dar in final aveti avantajul performantei crescute, fara a aglomera spatiul din jurul consolei.

Daca mergeti pe aceasta ruta, asigurati-va ca achizitionati un hard disk de 2.5″, fiindca cel de 3.5″ nu incape in interiorul consolei. Printre cele mai bune unitati hard disk interne pentru console sunt:

 

Seagate FireCuda SSHD

 

Contine un SSD mic si un HDD pentru a va oferi cea mai buna performanta la un pret suficient de rezonabil.

 

Samsung 860 EVO

860 EVO functioneaza cu scrieri secventiale de pana la 520 MB/s cu tehnologia Intelligent TurboWrite si citiri secventiale de pana la 550 MB/s.

 

Western Digital Black

 

Pentru gameri si cei care doresc ce este mai bun, WD Black este realizat pentru a va imbunatati experienta in joc avand capacitate generoasa si performanta incredibila.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *