);

Tableta Grafica – cea mai buna unealta pentru Design si nu numai.

Tabletele grafice sunt dispozitive mai putin populare printre consumatorii obisnuiti, insa interesul pentru acestea incepe sa creasca.

Si cum altfel, avand in vedere beneficiile pe care le aduce. Conform celor mai multe pareri despre cele mai bune tablete grafice, venite din partea utilizatorilor, acestea sunt utile atat pentru incepatori, pentru cei care doresc un instrument nou de desenat sau editat poze, cat mai ales pentru profesionistii care lucreaza in design grafic sau sunt fotografi si folosesc programe pentru editarea imaginilor, precum Adobe Photoshop.

Produsul are in dotare o suprafata de lucru pe care vei trasa cu ajutorul unui creion optic, iar rezultatul final poate fi observat fie direct pe dispozitiv, fie pe ecranul calculatorul personal.

Daca inca te intrebi de ce sunt ele atat de importante, afla ca prin intermediul acestor accesorii vei putea desena, colora, edita imagini si filmulete, vei putea crea grafice si chiar digitaliza scrisul de mana.

Tableta grafică a revoluționat și a ridicat arta digitală la un total alt nivel. Practic a eliminat necesitatea desenării cu mouse-ul, procedeu oricum destul de anevoios, și a apropiat desenul grafic de tehnica desenului normal.

Cu alte cuvinte, poți desena pe tableta grafică cu un pix special, în același fel în care ai folosi creionul pe hârtie. Astfel poți fi mai sigur pe mișcări,
poți desena mai repede și poți să explorezi creativitatea cu o atitudine mai pozitivă, fără frustrarea folosirii cursorului.

O tableta grafica buna iti permite sa iti setezi propriile butoane pentru anumite sarcini. Poti sa programezi exact functiile de care ai cea mai mare nevoie.

Este foarte practic sa ai o astfel de functie la dispozitie in momentul in care lucrezi intre aceleasi actiuni repetitive pentru ca poti sa lucrezi mai rapid.
Numarul butoanelor pe care poti sa le programezi pe tableta si stylus pot varia de la un model la altul.

Vă recomandăm în continuare câteva modele de tablete grafice care oferă un raport calitate/preț excelent.

Tableta Grafica Wacom Intuos M Bluetooth Black

Cu stilou usor si precis si software potrivit stilului tau, Wacom Intuos este construit pentru a va aduce la viata cele mai salbatice idei. Designul subtire si compact inseamna ca acest tableta este gata sa va insoteasca oriunde.

Tableta Grafica Wacom Intuos Pro Small

Noua tableta Wacom Intuos Pro Small ofera precizie, stilou profesional si optiuni creative de brush strokes, pentru arta digitala, design si imagistica. In plus, este o alegere inteligenta pentru cei ce au un spatiu de lucru limitat ca dimensiuni, si care cauta o modalitate de a folosi tehnologia Pro Pen 2.

Tableta Grafica Wacom Intuos Pro M, South

Panoramare, zoom si navigare naturala cu ajutorul display-ului multi-touch. De asemenea va puteti personaliza propriile scurtaturi multi-touch.

Accesati lista completa ITarena.ro cu toate Tabletele Grafice aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *