);

SSD Extern – Pastreaza Datele in Siguranta

Hard Diskurile SSD externe reprezintă soluția perfectă de salvare și stocare a datelor din laptop sau calculator.

Totodată, îți permite să transferi date între dispozitive ușor și rapid – spre exemplu, atunci când vrei să vezi un film salvat în laptop pe excranul Smart TV-ului din living sau când vrei să înregistrezi meciul de fotbal al echipei tale preferate.

Astfel de dispozitive pot fi utilizate pentru o varietate de date, de la galeriile foto din vacanţe până la filmele şi serialele preferate care ocupă prea mult spaţiu pentru a le stoca pe desktop sau laptop.

Un HDD extern sau SSD extern este util în această situaţie, mai ales că datele vor fi accesate destul de rar.

Pe de altă parte, aceste dispozitive pot fi folosite şi ca soluţii back-up, pentru situaţia în care unitatea de stocare a calculatorului sau laptopului suferă o defecţiune ce nu poate fi remediată în service.

Oferta de pe piață este deosebit de variată, poți ajunge să cumperi cel mai bun SSD extern doar dacă ești foarte bine informat.

Alegerea trebuie făcută în baza necesităților deoarece un astfel de dispozitiv nu este deloc ieftin.

Ce avantaje îți oferă cel mai bun SSD extern?

Viteza – Un SSD are o viteză de operare între 35 și 100 micro-secunde, de aproape 100 de ori mai rapidă decât un HDD.

Fiabilitate – Un drive SSD nu are părți mișcătoare, folosește memorie de tip flash, ceea ce îi oferă o fiabilitate mai mare.

Energie – Un SSD folosește mai puțină energie electrică decât un HDD clasic.

Zgomot – Deoarece nu are părți mobile, SSD-ul nu emite zgomote.

Căldură – deoarece nu are părți mobile, SSD-ul produce mai puțină căldură decât un HDD, ceea ce înseamnă că va avea o durată de viață mai mare.

Cele mai apreciate branduri investesc mult în a scoate mereu modele cât mai performante care să nu le strice reputația și care să păstreze clienții mulțumiți. De aceea, ai mai multe șanse să găsești un produs de care să fii absolut mulțumit de la o firmă precum: Western Digital, Samsung, Adata, SanDisk.

Accesati lista completa ITarena.ro cu toate SSD-urile Externe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *