);

Gama de Notebook-uri HP OMEN – joaca la cel mai inalt nivel.

In anul 2004 HP a lansat seria de Gaming OMEN. Initial, HP și-a unit forțele cu Steelseries pentru a prezenta solutii unice de jocuri sub acest brand. Astazi, HP OMEN este sponsorul oficial al Overwatch League, orice sistem folosit in cadrul acestui concurs va fi HP Omen. Desi sunt destui de noi in domeniu, HP a venit cu diverse idei foarte bune pentru gaming, una din aceste idei a fost gama de Notebook-uri OMEN X, care se remarca prin performanta de clasa Desktop.

Noua generatie de notebook-uri HP OMEN are un aspect mai agresiv fata de modelele anterioare, exteriorul fiind completat cu fasii cu aspect de fibra de carbon. Grafica de varf, pregatite pentru VR, procesoare Intel Core, memorie DDR4 si optiuni care accepta XMP Intel, spatiu de stocare generos. Panoul IPS cu tehnologie G-Sync si Refresh Rate maxim de 120Hz arata bine si reuseste sa tina pasul cu actiunea rapida din jocuri.

Laptopul OMEN X by HP este proiectat pentru a oferi capabilităţi de răcire superioare, permiţând atât overclocking-ul atât la partea de CPU, dar şi GPU. Două ventilatoare mari de înaltă performanţă, trag aer rece în interior prin numeroase orificii de ventilaţie aflate în partea de jos a laptopului.

La anumite configuraţii, o cameră de vapori integrată şi patru conducte de căldură de 3,5 mm ajută la transferarea căldurii din unitatea de procesare grafică GPU către patru radiatoare mari. Toate acestea împreună îți permit să depășești performanţele hardware-ului dincolo de setările din fabrică.

Dezlănţuie dominaţia în joc cu revoluţionara placa grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1080 overclockabila şi care îți transformă echipamentul mobil într-o puternică armă pentru jocuri, echipată cu arhitectura NVIDIA® Pascal™ care schimbă percepţia jocului.

Acum poţi beneficia de toate performanţele unui desktop de gaming, într-un format mobil. NVIDIA® GeForce® GTX 1080 este regina tuturor unităţilor de procesare grafică (GPU), construită cu FinFET ultrarapide şi cu tehnologiile GDDR5X (G5X) pentru lăţime mare de bandă şi suport pentru caracteristicile DirectX 12, pentru a oferi cele mai rapide şi mai cursive experienţe.

Cu până la 32 GB de memorie RAM DDR4 rapidă, cu lăţime mare de bandă, toate activităţile, de la multitasking până la jocuri, beneficiază de performanţe superioare. Modulele opţionale de memorie care acceptă XMP Intel îți permit să creşti viteza ceasului pentru RAM până la DDR4-2800, pentru o funcţionare mai rapidă a sistemului şi o viteză de răspuns mai mare în joc.

Alege dintre configuraţiile cu unitate de hard disk, SSD sau SSD dual (RAID0 SSD). Conceput pentru cei care au nevoie de viteză, RAID0 SSD împarte datele pe două unităţi SSD separate, astfel că experimentezi o încărcare mai rapidă a jocurilor şi o capacitate globală de răspuns a sistemului mai bună.

Acceseaza oferta completa cu Notebook-uri HP OMEN aici.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *