);

Generatia 10 de Procesoare Intel: Pana la 5.3 GHz, Intel Wi-Fi 6 si 10 nuclee

Noua generatie de procesoare Intel marcheaza începutul unei noi ere a experienței de utilizare a laptopurilor.

Procesoarele aduc inteligență artificială de înaltă performanță (AI), dispun de arhitectură grafică Intel Iris Plus pentru un plus de divertisment și permit cea mai bună conectivitate1 cu Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) si Thunderbolt™ 3.

Procesoarele Intel Core din Generația a 10-a sunt fundamentale în obiectivul Intel de a oferi platforme PC super performante, optimizate pentru sarcinile de lucru pe toți vectorii de calcul.

Pe lângă capacitatea de reacție, AI, grafică, conectivitate și I / O sunt optimizate pe SoC pentru o soluție care oferă o suită bogată de funcții pentru OEM-uri pentru a crea laptopuri ce urmează a fi utilizate pentru sarcini de zi cu zi, jocuri sau vizionarea de conținut video.

Procesoarele Intel Core din Generația a 10-a sunt primele procesoare construite special pentru AI pe laptopuri subțiri, ușoare și 2 în 1. Ele oferă performanța inteligentă necesară pentru aplicațiile moderne infuzate AI.

Grafică complet nouă pentru super divertisment: cu dublă performanță grafică, procesoarele Intel Core din Generația a 10-a cu grafică Intel Iris Plus oferă 1080p și crearea de conținut de nivel superior, precum editarea video 4K, aplicarea rapidă a filtrelor video și prelucrarea pozelor de înaltă rezoluție din mers.

Integrarea plăcii îi ajută pe producătorii de computere să inoveze în ceea ce privește designul, care devine tot mai subțire cu conectivitate Intel Wi-Fi 6 (Gig+) și până la patru porturi Thunderbolt 3 — cel mai rapid și mai versatil conector USB-C disponibil.

Bazate pe Intel’s Gen11 graphics architecture, sunt, de asemenea, primele GPU ce încorporează umbrirea cu rata variabilă pentru o performanță îmbunătățită de redare.

Cu suport pentru specificația BT.2020, urmăriți videoclipuri HDR 4K într-un miliard de culori.

Accesati lista completa ITarena.ro cu toate procesoarele Intel Generatia 10 aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *