);

ASUS ROG Phone – Cel Mai Puternic Telefon de Gaming

Primul telefon de gaming marca ASUS, ROG Phone, este unul pe care multi pasionati il asteptau. Este un telefon cu Hardware de top, arata foarte bine si se simte foarte bine in mana.

Design-ul este foarte interesant, cu o constructie din sticla pe ambele parti. Telefonul dispune de un sistem de racire cu camera de evacuari, de aceea pe partea din spate sunt doua fante de aerisire, ceea ce nu vedem la orice telefon. Acest sistem ofera o performanta mai ridicata pe o perioada mai lunga, lucru ce ajuta in sesiuni lungi de gaming.

De obicei, smartphone-urile obisnuite opresc performanta aplicatiilor cand se ajunge la un anumit nivel de temperatura. ASUS ROG Phone continua sa ruleze la capacitate optima.

De asemenea, pe partea din spate logo-ul ROG este decorat cu LED-uri RGB compatibile cu sistemul de iluminare Aura de la ASUS, lumina ce poate fi setata dupa dorinta utilizatorului sau poate fi sincronizata cu alte telefoane ROG Phone.

Pe laterale avem butoanele de volum si power, dar exista si doua zone numite „Air Triggers” care sunt sensibile la atingere usoara. In jocuri, putem seta aceste zone ca butoane fizice.

Conectivitatea se realizeaza printr-un port USB Type-C, un jack audio si un port dublu USB Type-C pentru conectarea de accesorii.

ASUS ROG Phone are un ecran de 6 inci Full HD+ AMOLED, 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria interna este de 4.000 mAh.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 845 (patru nuclee la 1,7 GHz, alte patru la 2,96 GHz). Cele doua camere sunt de 12 si 8 megapixeli, iar cea de selfie e de 8 MP.

Cu accesorii, telefonul incearca sa devina un inlocuitor atat pentru o consola, cat si pentru un laptop. Cu Mobile Desktop Dock poti sa-ti transformi telefonul intr-un calculator, iar dock-ului ii poti lega un monitor, mouse, tastatura si un cablu de internet Gigabit.

ROG Phone poate fi comandat de la ITarena.ro chiar acum, la un pret promotional de 4099.99 Lei. Click aici pentru specificatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *