);

Cele mai bune periferice de gaming pentru PC.

Perifericele sunt acele accesorii pe care le poti ignora, dar tot ele pot face diferenta intre un joc bun si unul mediocru. Pe cat de mult cresc jocurile, pe atat de bine se dezvolta si competitiile eSports. Acestea din urma imping in sus cererea de periferice de calitate.

Pentru multi un mouse sau o tastatura obisnuita nu este cu nimic altfel fata de accesorii scumpe, create pentru gameri de catre companii specializate în astfel de produse. Totusi, trebuie sa existe o diferenta.

Producatorii de periferice de gaming ne promit diferente uriase de performanta intre aceste produse si cele standard, de birou. Gamingul pe console este foarte popular si apar tot mai multe competitii pentru jocuri de console, dar gamingul de PC este la fel de puternic ca si în trecut.

Astfel, va prezentam perifericele care nu ar trebui sa lipseasca din chitul de supravietuire al unui gamer. Pe langa clasicele tastaturi, mouse-uri si casti, va prezentam arsenalul de gaming minim cu care puteti deveni neinvins!

Mouse Gaming Logitech G903

G903 vine echipat cu senzorul optic PMW3366 – considerat pe scara larga ca fiind cel mai bun senzor de mouse de pe piata. Fiecare componenta a G903 a fost optimizata pentru a reduce greutatea, mentinand stabilitatea.

Cu Logitech Gaming Software, puteti selecta dintr-un spectru complet de aproximativ 16,8 milioane de culori si puteti sincroniza modele si efecte de iluminare cu alte dispozitive Logitech G.

Tastatura Gaming Razer Huntsman Elite

Controlul tastaturii nu a fost niciodata asa de rapid. Un cadran digital multifunctional cu trei taste media tactile va ofera acces instantaneu la totul, de la luminozitate la volum in cateva secunde. Toate programabile si personalizabile prin Synapse 3 – astfel incat sa puteti seta configuratiile preferate chiar la indemana.


Salvati toate configuratiile de profil cu stocare usoara in cloud sau pana la 5 profile cu memorie hibrida la bord.

Casti SteelSeries Arctis 5 – model 2019

Confortul si ergonomia au fost imbunatatite prin folosirea unor pernite mai groase pentru urechi, dar si prin usoara redimensionare a controalelor plasate pe casti pentru o actionare mai sigura.

Din punct de vedere al sunetului, noul Arctis 5 include acum suport pentru DTS Headphone:X v2.0, cea mai recenta tehnologie de sunet surround de la DTS, dar si mici ajustari de finete pentru redarea mai accentuata a sunetelor joase.

Acceseaza toata lista cu perifericele de gaming aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *