);

De ce sa cumparati cartuse de cerneala originale?

Tonerele originale sunt fabricate de cãtre producãtorul imprimantelor. Modul de manevrare, adaptabilitatea şi materialele folosite sunt perfecte. Cartuşele originale sunt cea mai bunã alegere, dacã doriţi sã imprimaţi confortabil pagini de cea mai bunã calitate. Odată ce aţi investit într-o imprimantă de calitate, este normal să vă gândiţi să folosiţi cerneală, toner şi hârtie de aceeaşi calitate. Alegând consumabilele originale, veţi obţine cele mai bune rezultate posibile – şi, de asemenea, ar trebui să vă ajute să economisiţi bani.

Ca în orice domeniu în care calitatea contează, cernelurile și tonerele devin obiectul contrafacerilor. Aceste cartușe falsificate sunt făcute să arate precum originalele și apoi vândute legal sub numele companiei – păcălind pe unii clienți. Un cartuş original, care poartă sigla producătorului de imprimantă a fost conceput special pentru respectiva imprimanta. Asta înseamnă că rezultatul final – o foaie imprimată cu tuşul respectiv – va avea o calitate excepţională.

Testele au confirmat că documentele imprimante cu consumabile originale au o durată de viată de până la patru ori mai mare decât cea a documentelor imprimate cu alte cerneluri. Achizitionarea si utilizarea de cartuse originale pentru imprimanta ne fereste de aparitia petelor de cerneala, a liniilor sau randurilor sterse. Cartusele originale sunt testate si verificate astfel incat redarea culorilor sa fie perfecta iar probleme ca cele mai sus mentionate sa fie tinute la distanta de consumator.

Specialiștii și producătorii de imprimante precum HP, Lexmark, Canon, Xerox si Brother recomandă ca întotdeauna imprimantele să fie echipate cu cartușe originale. Dacă se folosesc cartușe originale, atunci imprimanta funcționează corespunzător fără să apară probleme tehnice, la software sau la calitatea printurilor și a imprimării. Există câteva lucruri care diferenţiază cartuşele de imprimare originale HP de cele contrafăcute. Etichetele de securitate vizibile, preţurile standard, ambalajul corespunzător şi performanţa fiabilă sunt atributele cheie ale cartuşelor de imprimare originale.

De ce sa cumparati cartuse de cerneala originale?

  • În spatele fiecărui cartuş există sute de ore de testare şi ani de proiectare şi ştiinţă, pentru a oferi clienţilor experienţe de imprimare uimitoare.
  • Sunt concepute pentru a functiona de prima data, de fiecare data. Bazaţi-vă pe cartuşele originale pentru a avea rezultate constante.
  • Materiale imprimate de calitate, cu care va puteti mandri. Profitaţi de calitatea de imprimare remarcabilă, utilizând cartuşele originale.
  • Solutii ecologice. Cartuşe concepute în semn de respect faţă de planetă, pentru o reciclare simplă şi mai puţine deşeuri.
  • Rezultate mai bune. Mai bine impreuna. Numai cartuşele originale sunt reglate cu precizie cu imprimantele, pentru o calitate sigură.

Comandati online consumabile originale de pe ITarena.ro. Imprimați fără griji la cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *