);

Idei Pentru Alegerea Unui Cadou de Sarbatori

Cuprinsi de febra sarbatorilor de iarna, putem ramane in pana de idei când vrem sa gasim cadoul potrivit. ITarena.ro vine in sprijinul persoanelor care vor sa le faca o surpriza placuta celor dragi si va prezinta o listă cu cadouri ingenioase pentru sarbatorile de iarna.

iPhone X

Cel mai bun telefon al momentului, atat pentru barbati, cat si pentru femei este iPhone X. Dispozitivul are un ecran care se intinde pe toate marginile telefonului. Telefonul se deblocheaza acum doar cu fata, nu prin alta metoda, asa ca este foarte bun la nivel de privacy. In plus, sticla de pe spate este spectaculoasa, iar camerele foto sunt cele mai bune de pe piata.

 

Cantar Inteligent

Atat cantarul clasic cat si cel inteligent arata la fel. Doar privindu-l nu iti poti da seama care sunt diferentele majore intre acestea. Pe langa masurarea greutatii corporale, cantarul inteligent Garmin Index iti masoara si procentul de grasime, apa si tesut muscular din corp cat si masa osoasa. Acesti parametrii sunt foarte importanti atunci cand ne alegem o dieta si ne orienteaza regimul alimentar si activitatea fizica.

 

Baterie Externa

Bateria externa a devenit foarte repede un gadget indragit si popular, datorita numarului de fani ai tehnologiei in plina ascensiune. Gadgeturile au devenit cele mai interesante si dezbatute subiecte, astfel incat, marea majoritate a populatiei a inceput sa includa noile tehnologii in propria viata, utilizand gadgeturi din ce in ce mai frecvent.

 

Espressor

 

Breville Prima LATTE iti ofera o cafea gustoasa si aromata, prin simpla atingere a unui buton, fie ca folosesti capsule, fie cafea macinata. Spre deosebire de alte espressoare, poti folosi orice fel de lapte, in functie de preferinte, rezervorul de 300 ml fiind detasabil, astfel incat poate fi depozitat usor in frigider.

 

Aparat Foto

 

Nikon Coolpix Waterproof W100 poate face fata tuturor situatiilor neasteptate. Este rezistent la apa, la adancimi de pana la 10 m si rezistent la soc prin cadere de la 1,8 m, asadar nu este nevoie sa va ingrijorati in privinta deteriorarii in urma cazaturilor sau scufundarilor in piscina.

Este rezistent la frig, pana la -10 °C şi, de asemenea, rezistent la praf, permitandu-va sa il luati oriunde, fara nicio grija. Puteti pur si simplu sa va relexati si sa va bucurati de o fotografiere distractiva pentru toata lumea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *