);

Noile Procesoare AMD Ryzen generatia 3 – cele mai avansate procesoare desktop din lume.

Noile procesoare AMD Ryzen 3000 series sunt disponibile si pot fi comandate de pe ITarena.ro.

Procesoarele Ryzen™ Seria 3000 de la AMD sunt cele mai avansate procesoare de desktop din lume.

Construite din cel mai bun siliciu
Cel mai avansat design de chiplet la nivel mondial, cu pana la 12 nuclee.

Performanta imbunatatita
Viteza mai mare, mai multa memorie si o latime de banda mai mare decat generatia precedenta.

Procesoarele de generatia a 3-a AMD Ryzen™ cu „Zen 2” core² pe 7 nm stabilesc standardul pentru performante ridicate: tehnologie de productie exclusiva, randament pe-chip istoric si performante generale de joc revolutionare.

Tehnologie inegalabila

Procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 3-a sunt construite folosind cea mai avansata tehnologie de productie pe 7 nm. 

In combinatie cu coolerele Wraith, procesoarele AMD Ryzen™ asigura performantele necesare castigarii jocurilor in timp ce mentin sistemul silentios si rece. Inteligenta retelei neurale a procesoarelor Ryzen se poate adapta sarcinilor dvs.

Produse inovative
Procesoarele AMD Ryzen de generatia a 3-a dispun de suport pentru primul sistem de conectare PCIe® 4.0, pentru a se adapta celor mai avansate placi de baza, placi grafice si tehnologii de stocare disponibile.

Procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 3-a sunt compatibile si cu versiunile precedente de placi de baza, oferind o valoare fara precedent si o performanta fara compromisuri.

Rapiditate de rezolvare a activitatilor zilnice

Efectuati sarcinile rapid si fara efort cu procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 2-a cu placa video Radeon™, parte a seriei AMD Ryzen 3000. Aplicatiile pentru birou, editarea de fotografii, navigarea pe web si urmarirea de streamere de top sunt activitati extrem de simple datorita procesarii cu fire de executie multiple.

Procesoarele Ryzen™ din Seria 3000 de la AMD ofera tehnologii inegalabile pentru performante exceptionale. Incercati Precision Boost Overdrive, Precision Boost 2, Pure Power si AMD StoreMI si controlati toate aceste tehnologii cu procesoarele Ryzen™ din Seria 3000 de la AMD.

Descoperiti procesoarele Ryzen din seria 3000 de la AMD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *