);

Ce este Wi-Fi 6?

Conform convenției de denumire IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), versiunea protocolului Wi-Fi a adoptat formatul de denumire „802.11” + litere. Wi-Fi 6 este de fapt 802.11ax, care este simplificat pentru utilizare comercială și este mai convenabil pentru utilizatori să-și amintească.

Pe lângă Wi-Fi 6, Alianța Wi-Fi a redenumit 802.11n și 802.11ac. (ca Wi-Fi 4 și Wi-Fi 5).

Wi-Fi 6 (802.11 AX)

Intel Gigabit Ethernet și Intel® Wi-Fi 6 de generație viitoare (802.11ax) asigură un schimb rapid și lin de date între rețeaua dvs. și lumea exterioară.

Intel LAN reduce utilizarea procesorului în timp ce crește transferurile TCP și UDP, păstrând totodată mai multă putere de procesare.

Oferă o viteză de conectare la rețea super rapidă, care poate crește capacitatea și performanța rețelei într-un mediu Wi-Fi dens și aduce o experiență excelentă de joc online cu confortul conexiunii wireless.

Jocurile online, streamingul 4K / 8K, dispozitivele inteligente sau AR / VR toate concurează pentru resursele rețelei tale, creând lag-uri și aglomerând rețeaua. Pentru a rezolva această problemă,

802.11ax (cunoscut și ca Wi-Fi 6), un standard Wi-Fi de ultimă generație și eficiență sporită, a fost conceput. Acum poți conecta simultan mai multe dispozitive și beneficiezi de viteza optimă pentru fiecare dintre ele.

Noile tehnologii ce vin impreună cu standardul 802.11ax, cum ar fi 1024QAM și Long OFDM Symbol, permit routerului să ofere viteze de până la 1148 Mbps în banda de 2,4 GHz și 4804 Mbps în banda de 5 GHz. Cu lățimea maximă de bandă crescută la 160 MHz, ne putem bucura de viteze Wi-Fi uimitoare, fără lag.

Specificațiile și caracteristicile variază în funcție de model și toate imaginile sunt ilustrative. Vă rugăm să consultați paginile cu specificații pentru detalii complete.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate revendicările de performanță se bazează pe performanța teoretică. Cifrele reale pot varia în situații din lumea reală.

Accesati lista cu toate produsele compatibile Wi-Fi 6 aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *