);

Alegerea unui ecran de proiectie.

Cu o serie de investitii minime si cateva idei simple de amenajare, poti recreea atmosfera unei sali de cinema chiar la tine acasa. Poti avea seri memorabile alaturi de cei apropiati, departe de aglomeratie, fara sa mai fi nevoit sa iesi din casa.

Fie ca locuiesti intr-un apartament sau dispui de o gradina in aer liber, un sistem de proiectie schimba modul in care privim filmele, facem prezentari, sau vedem un meci de fotbal.

Pentru realizarea unui sistem de proiectie, ecranul de proiectie este primul accesoriu care se achizitioneaza. Ecranul de proiectie este ales in functie de imaginea care se doreste a fi obtinuta (deci nu invers : alegem proiectorul, il instalam – apoi vedem ce imagine obtinem pentru ca sa putem alege ecranul).

Daca aveti deja videoproiectorul achizitionat si instalat, ati restrans considerabil gama de produse din care puteti alege. Deasemenea, este posibil ca economia facuta la videoproiector (prin alegerea lui, cu grija, in functie de specificul salii in care se proiecteaza) sa se piarda la achizitia ecranului.

 

Tipuri de ecrane de proiectie.

 

Ecrane Manuale

Fiind gandite sa se manevreze usor, nu au greutati in partea de jos a panzei ca sa o tina sub o oarecare tensiune si de aici si riscul ca sa observi in timp ca nu este perfect plan. Exista ecrane manuale cu blackdrop, nu doar cele electrice vin cu aceasta functie.

Ecrane Electrice

Cu montare pe tavan sau perete. Acestea vin cam toate cu o greutate incorporata in rama de jos sau sus a ecranului si aceasta tine ecranul in tensiune(pe verticala doar), astfel elimini problemele ce ar putea sa apara la cele manuale.

Ecrane Fixe

Ecranele fixe sunt ceva mai accesibile ca pret si datorita faptului ca nu se ruleaza, mentin o suprafata perfect plana, care ofera o imagine de calitate. De asemenea, acest tip de ecran este mult mai usor de instalat decat cel mobil.

 

Toate ecranele de proiectie se intretin foarte usor si sunt durabile, reprezentand o investitie pentru viitor. Cu ajutorul acestora veti avea ocazia sa va bucurati de orice tip de proiect office sau acasa, fiind o optiune ideala de a va distra cu toata familia sau cu prietenii atuci cand vine vorba de a viziona un film, concert sau evenimente sportive.

 

Acceseaza oferta ITarena.ro cu ecrane de proiectie aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *