);

Baterie Externa Wireless – Incarca Orice Telefon Compatibil

Bateria externa wireless este un device ce face posibila incarcarea telefonului sau tabletei fara o conexiune fizica. Incarcarea wireless este bazata pe principiul rezonantei magnetice. Electricitatea este transferata intre cele doua obiecte prin bobine.

Exista doua tipuri de baterii externe: cele care incarca telefonul prin cablu si mai nou, cele care incarca telefonul prin conectivitate wireless. Ambele permit incarcarea telefonului fara a avea nevoie de o priza, prin intermediul bateriilor integrate ce se incarca printr-un slot USB.

Bateriile externe wireless iti incarca device-ul doar asezandu-l pe ea. Nu toate telefoanele au tehnologie de incarcare fara fir. Verifica inainte daca telefonul tau are tehnologia Qi. Daca nu ai un device care are functia Qi bateria externa ti-l poate incarca folosind cablul USB.

Cu noile modele de baterii externe wireless de la Canyon, nu ai nevoie de cabluri pentru a-ti incarca telefonul sau tableta. Tehnologia inovatoare cu inductie electromagnetica ofera posibilitatea de a transfera energie doar prin contactul cu gadget-ul tau.

Aceste baterii externe sunt echipate cu 2 iesiri pe USB si micro-USB + Tip C. Capacitatea este suficienta pentru a incarca in medie un telefon de 3 ori.

Suprafata placuta la atingere si design-ul modern fac din acest dispozitiv un gadget atractiv, modern si util.

Vezi preturile bateriilor portabile wireless aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *