);

Ce gadgeturi luam cu noi in vacanta

Fie ca esti un antreprenor a carei activitate presupune ca trebuie sa conduca mult masina, fie esti genul de persoana care nu vrea sa petreaca niciun weekend acasa si prefera calatoriile cu masina, exista cateva accesorii si gadgeturi auto pe care trebuie sa le ai cu tine in masina.

Atunci cand petreci mai multe ore in masina, in interes de serviciu sau in calatorii de vacanta, trebuie sa te asiguri ca ai cateva accesorii si gadgeturi auto care sa-ti asigure confortul si siguranta.

Mai jos gasesti cateva sugestii cu privire la obiectele care nu ar trebui sa-ti lipseasca din masina cand pornesti la drum lung.

Camera Auto Garmin Dash Cam 45, Full HD

Fii pregatit sa capturezi orice moment din trafic, de la faze amuzante pana la incidente serioase. Camera auto Garmin Dash Cam 45 va fi înca un set de ochi pentru tine.

Camera cu 3.7 megapixeli si captura video 1440p, de inalta calitate; functioneaza chiar si in conditii de lumina redusa.

Sistem de navigatie Garmin dezl 580

Sistemul de navigație este unul dintre gadgeturile auto care nu trebuie sa lipseasca din masina ta, mai ales daca ai un job care presupune ca petreci mult timp in drum. Garmin dezl 580 are un ecran generos de 5 inci.

Sincronizati un dispozitiv cu Bluetooth, cum ar fi smartphone-ul, cu dēzl 580 LMT-D pentru apeluri hands-free folosind microfonul integrat si difuzoarele extrem de puternice, care va permit sa auziti chiar si pe fondul unui zgomot rutier ridicat.

Baterie Externa Asus ZenPower

Daca ai priza masinii ocupata de alte dispozitive, avem pentru tine o un acumulator extern universal. Asus ZenPower este alegerea perfecta. Aceasta dispune de tehnologia PowerSafe ce controleaza temperatura si tensiunea, functie care are rolul de a-ti proteja telefonul. In plus, are un indicator al bateriei, deci vei stii mereu cand va fi cazul s-o reincarci.

Suporturile auto nu ar trebui sa ne lipseasca din masina pentru a avea telefonul sau un sistem de navigatie la indemana.

Nu uita ca unele dintre aceste gadgeturi trebuie incarcate prin USB, asa ca vei fi obligat sa iei si un incarcator auto USB daca autoturismul tau nu este dotat cu unul. Nu uita insa ca niciunul dintre aceste dispozitive nu poate inlocui atentia pe care o ai la volan sau grija pe care o ai fata de masina ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *