);

Bratarile Fitness – Faceti Exercitii Oricand Si Oriunde

Garmin Vivosport este o bratara fitness ce monitorizeaza zilnic aspectele cheie ale conditiei fizice si a nivelului de stres. Inregistreaza pasii, distanta, somnul, caloriile arse, ritmul cardiac, nivelul de stres si multe altele.

De asemenea functioneaza si ca un smartwatch, furnizand notificari de la telefonul dvs. direct pe ecranul bratarii. GPS-ul integrat va ofera libertatea de a efectua activitati in aer liber.

Pe durata unei alergari, deplasari sau mers cu bicicleta, vívosport poate urmari distanta, timpul si viteza sau ritmul si le poate cartografia pentru dvs. in Garmin Connect. Per total, intradevar este o bratara foarte functionala, cu un tracker excelent si un design placut.

Bratara vine disponibila in 3 culori:

  • Slate – disponibil pe marimile Small/Medium si Large
  • Fuschia Focus – disponibil pe marimile Small/Medium
  • Limeligt – disponibil doar pe marimea Large

Display-ul ramane activ 24 ore din 24, dar se imbunatateste luminozitatea atunci cand ridicati bratul pentru a o privi. In timpul configurarii, puteti personaliza ecranul de start pentru a afisa ora, data, vremea, bateria ramasa si multe altele.

Neavand butoane fizice, Vivosport se bazeaza pe interactiune tactila. In ceea ce priveste constructia, Garmin are o reputatie buna pentru folosirea de materiale ce rezista pe termen lung.

Bateria tine pana la o saptamana in modul smartwatch, si pana la 8 ore cand utilizati GPS-ul. Suficient pentru o pregatire riguroasa. Daca va place stilul bratarii fitnes Garmin Vivosport, nu exista nici un motiv sa nu achizitionati una. Este fiabila, durabila si precisa.

 

Puteti accesa lista ITarena.ro cu gadgeturi si bratari fitness aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *