);

Cele mai bune Smartwatch-uri – Android si iOS

Un Smartwatch este ultimul tip de accesoriu pentru telefoanele mobile. Bineinteles, acesta ne arata cat este ceasul insa ne transmite si notificari importante direct pe incheietura mainii.

Astfel suntem la curent cu statistici referitoare la sanatate iar mai nou, putem plati diferite servicii.

Astazi, cele mai bune modele de smartwatch-uri pot efectua o multime de sarcini, cum ar fi navigarea pe internet cu ajutorul vocii, sa ne urmarim locatia cu ajutorul GPS-ului sau sa monitorizam ritmul cardiac pentru a ne proteja sanatatea.

Unele modele de smartwatch chiar au un design uimitor. Daca va ganditi ca un smartwatch este un accesoriu inutil, mai ganditi-va odata. Ele sunt din ce in ce mai bine facute, puternice si contin tehnologii ce ne fac viata mai usoara.

De la Apple la Fitbit, Garmin sau Samsung, anul 2019 aduce cu sine noi modele de smartwatch-uri. Din ce in ce mai multe smartwatch-uri sunt acum rotunde si sportive, ceea ce le face sa semene mai mult cu ceasurile traditionale. Cele mai noi devin din ce in ce mai subtiri si mai mici.

Unele smartwatch-uri ofera mai multe optiuni de personalizare a ecranului. Samsung Gear S3, de exemplu, utilizeaza aplicatia Gear Manager de pe telefonul tau pentru a te ajuta sa decizi ce notificari vor fi primite.

Exista, de asemenea, o optiune de tipul Smart Relay. Apple Watch iti permite sa ajustezi setarile de notificare din aplicatia Apple Watch pentru iOS. Poti alege cum sa apara notificarile de pe ceas.

Apple Watch are cel mai complet pachet de aplicatii pana acum, cu peste 20.000 de aplicati disponibile, inclusiv ESPN, MapMyRun chiar si Uber.

Unele sunt mai potrivite pentru fitness, altele au un design reusit si arata bine pe incheietura mainii. Mai sunt si smartwatch-urile cu conectivitate 4G pentru apeluri si mesaje.


Acceseaza toata lista ITarena.ro cu smartwatch-uri aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *